reklama

Celý obsah článku


 -Setkání týmů s vedením ŠHL (vloženo 11.05. 2013) 
Dne 10.5.2013 proběhlo první oficiální setkání zástupců jednotlivých týmů s vedením ŠHL za této účasti:

Stávající týmy:

KÓDL TEAM - Karel Dohnal
HC SCHWARZBACH - Kamil Kristek
HC SIFONI MOHELNICE - Libor Němeček
BEERY PENGUINS - Kamil Mrnka
AHK LUTÍN "B" - Lukáš Coufal
HC SRŠNI - Radek Frkal
HC DEMONS OLOMOUC - Ladislav Roj
HC ŠNECI ÚJEZD "B" - Petr Krejčí

Nové Týmy:

HC ŠNECI ÚJEZD "A" - Jaroslav Šín
HC DRACI LIBINA - Lukáš Král
HC RÁJEC - Lukáš Bláha

Program setkání:

1. Vyhodnocení a uzavření předešlých ročníků
2. Vyhlášení a předání jednotlivých ocenění a pohárů
3. Seznámení s úpravou a změnami pravidel
4. Sděleny informace ze strany vedení HC Uničov
5. Vzneseny požadavky a úkoly pro jednotlivé vedoucí
6. Volná diskuze a debata

Novinky a informace:

K bodu 1 a 2 není třeba dalších komentářů. Vše bylo již sděleno a je možné si tyto informace vyfiltrovat na samotných stránkách.

Ohledně pravidel - došlo k několika drobným i zásadním změnám a úpravám. Navýšení startovného a zpřísnění postihů a sankcí, aby se co nejvíce zabránilo problémům, které přinesly uplynulé ročníky. Byly zpoplatněny přestupy a odkládání zápasů. Zavedena ochrana týmů pro maximální počet 2 odložených zápasů. Snížena lhůta pro odkládání zápasů na 3 dny. Start hráčů od 18 let. A další drobné úpravy ve slovíčkách u více bodů. Vše si budete moci podrobněji přečíst přímo v nově vložených pravidlech v sekci ke stažení.

Informace ze schůzky s vedením HC Uničov:

Bude instalován další bojler jako pojistný zásobník teplé vody. Proběhne oprava a renovace stávajících šaten + běžná údržba stadionu. Zachovány stejné ceny za pronájem ledové plochy i rozhodčích jako v loňském roce. Dohodnuty 3 dny pro odklad zápasů - v případě porušení pevně stanovené sankce. Výstavba společenské šatny pro veřejné bruslení a podobné akce. Objednán - zajištěn další termín pronájmu ledové plochy. Na každé utkání budou zajištěny mistrovské zápasové branky s novými a neroztrhanými sítěmi. Projednávalo se také případné navýšení času pronájmu a možnost občasného prodloužení pronájmu s negativními výsledky. Bohužel tohle není možné akceptovat a nastavit z důvodu plného vytížení ZS a časem vypnutí el. energie. Nelze přetahovat. Předběžně byla dohodnuta hracím dnem neděle, kdy by se měli odehrát hned 4 zápasy ŠHL v řadě za sebou cca od 10:30 do 16:30 - bude se ještě projednávat. 5 dnem zůstává pondělí ve 20:00

K úkolům na vedoucí - zaslat společné fotografie svých týmů a jejich loga + další podklady, které by se mohly použít pro nový vzhled stránek.

Největší diskuze byly na jisté body v pravidlech, kterými se ještě bude vedení soutěže následně zabývat. Po rozhodnutí a dokončení budou v co nejkratší době s konečnou platností zveřejněny a rozeslány na všechny vedoucí.

Na setkání také dorazily 3 zástupci z nových mužstev, které rozšíří od příští sezony naše řady. Jsou to Šneci A pod vedením Slávka Šína, mužstvo z Rájce pod vedením pana Bláhy - v minulosti někteří z nich hrávali za Sifony Mohelnice. A Draci z Libiny - úplný nováček jejichž hráči jsou prozatím ještě neznámí. Do dalšího ročníku by tedy mělo zasáhnou celkem 11 týmu. Ovšem tento počet nemusí být stále konečný. Termín uzávěrky a přihlášení se do soutěže je stanoven na 31.7.2013 do té doby je vše stále otevřené. Za tohoto stavu by se hrálo dvoukolovým systém s jedním volným losem v každém kole pro jeden tým. Celkem 20 zápasů.

Za vedení soutěže sepsal:

Karel Dohnal

Kniha návštěv

Dnes vloženy: 0 článků

Aktuální výsledky

Zobraz informace k utkáníSršni-Šneci4:2
Zobraz informace k utkáníBéci-Stars3:6
Zobraz informace k utkáníBeery-Schwarzbach7:3
Zobraz informace k utkáníDemons-Kódl2:1
Zobraz informace k utkáníŠneci-Sifoni2:9
Zobraz informace k utkáníStars-Sršni2:2

Nejbližší zápasy

Anketa

Aktuální pořadí

Mužstvo  Zap  B 
1 Kódl Team 22 53
2 HC Béci Prostějov 22 49
3 HC Demons 22 44
4 HC Stars Prostějov 22 36
5 HC Sifoni Mohelnice 22 34
6 Beery Penguins 22 33
7 HC Sršni 22 29
8 HC Schwarzbach 22 26
9 HC Draci Libina 22 16
10 HC Šneci Újezd 22 1

TOP 5 nej

Jméno Tým  Z  G+A  B 
DohnalKOT2268+56124
NovotnýKOT2224+6589
KopáčikKOT2131+5384
TichýPEN2137+1956
DohnalKOT2119+2645
ŠHL na facebooku
reklama2